به سايت اعتياد ايران خوش آمديد
تالار کنفرانس
 Ø³Ø§ÙŠØª اعتياد ايران > تالار کنفرانس
عنوان عنوان: بابام معتاده ارسال پاسخارسال موضوع جديد
نويسنده
متن << موضوع قبلی | موضوع بعدی >>
nadiya
عضو تالار
عضو تالار

تاريخ عضويت: دو شنبه, 19, ارديبهشت, 1384
_: __
تاريخ ارسال دو شنبه, 19, ارديبهشت, 1384 ساعت 00:26 |

مشخصات نويسنده:ناديا بهاري

خلاصه مقاله:

سلام ، داشتم توي گوگل search مي‌كردم «اعتياد» كه سايت شما را پيدا كردم .

اسمم ناديا Ùˆ 18 سالمه . بابام 20 سالـــــــــــــــــه  كه معتـــاده

مادرم مي‌ دونست اما دوستش داشت

داداشم20 سالشه، ديروز با پدرم دعوا كرد و حالا رفته خونه بابابزرگ تا بپرسه چرا دخترشان را به يك« شيــــره اي» داده‌اند .

بابام 43 سالشه و مي‌گه اگه ترك كنه مي ميره

آيا واقعا اينطوريه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ويرايش شده توسط: nadiya on دو شنبه, 19, ارديبهشت, 1384 ساعت 22:22

sina
عضو فعال
عضو فعال

تاريخ عضويت: دو شنبه, 20, مهر, 1383
تاريخ ارسال دو شنبه, 19, ارديبهشت, 1384 ساعت 23:21 |

مشخصات نويسنده:ندارد

خلاصه مقاله:

نه الان درمان های خیلی مناسبی برای افرادی که سن بالا دارند واعتیاد انان مزمن شده وجود دارد شما می توانید با نزدیکترین اداره بهزیستی منطقه خود تماس گرفته واطلاعات خوبی برای درمان دریافت کنی

در این سایت هم می توانی سوالات خود را با ای میل یکی از متخصصین بفرستی تا مسائل شما محرمانه جواب داده شود

با شماره 148 هم می توانی تماس بگیری

مطمئن باش می توانی با کسب اطلاعات مفید به کمک پدرت بروی وارامش خودت را هم بیشتر کنی

ابتداي صفحه ارسال نامه خصوصي به ليست دوستان اضافه شود

radfar
عضو فعال
عضو فعال

تاريخ عضويت: چهار شنبه, 23, مهر, 1382
تاريخ ارسال جمعه, 23, ارديبهشت, 1384 ساعت 23:46 |

خلاصه مقاله:

بعضي وقتها ادم احساس بدي از خودش پيدا ميكند و الان براي من از همان وقتها است.مي شود اطلاعات داشت وميشود اين اطلاعات را با ديگران به اشتراك گذاشت تا شايد فرزندي،مادري، همسري و يا پدري كه نگران است براي لحظه اي هرچند كوتاه اميد پيدا كند.واما خانم بهاري جواب صوفيوندي كاملا كامل است مضافا به اينكه كمتر كسي از ترك مي ميرد به خصوص در اين سن

Rafiey
عضو اصلی
عضو اصلی

تاريخ عضويت: پنج شنبه, 24, مهر, 1382
تاريخ ارسال شنبه, 31, ارديبهشت, 1384 ساعت 01:57 |

سلام. بعد عمری که نبودم، باز آمدم تا توجه دوستان را به منطق اعتیاد جلب کنم که می گوید اگر ترک کنم می میرم. و این که چه طور بر نظام ضد اعتیاد هم خودش را تحمیل کرده.

اما برای خود نادیا هم فکر Ù…ÛŒ کنم از همین حالا دشواری راه را باید روشن کرد تا با اولین عود سرخورده نشود. سرآغاز تسلیم همین سرخوردگی است Ùˆ چالب این Ú©Ù‡ این سرخوردگی خود محصول کمال طلبی Ùˆ تنزه طلبلی است. یعنی Ú©Ù‡ باز هم یک جور دیالکتیک .... 

nadiya
عضو تالار
عضو تالار

تاريخ ارسال دو شنبه, 9, خرداد, 1384 ساعت 23:38 |

ويرايش شده توسط: nadiya on شنبه, 21, خرداد, 1384 ساعت 22:55

sina
عضو فعال
عضو فعال

تاريخ عضويت: دو شنبه, 20, مهر, 1383
تاريخ ارسال سه شنبه, 10, خرداد, 1384 ساعت 01:02 |

خلاصه مقاله:

اتفاقا مسئله شما مهم است

وتمامی حرف های که توی این سایت زده می شود برای این است که به امثال تو یاری داده شود تو سوالات خودت را مطرح کن ما به اندازه تجربیاتمان پاسخگو خواهیم بود وگاهی هم حرف های شما به تجربیات ما کمک می کند

ابتداي صفحه ارسال نامه خصوصي به ليست دوستان اضافه شود

Rafiey
عضو اصلی
عضو اصلی

تاريخ ارسال سه شنبه, 10, خرداد, 1384 ساعت 05:17 |

خلاصه مقاله:

خانم بهاری عزیز

من حرف زیادی نزده بودم. فقط گفتم بدان که پدرت بیماری مزمنی دارد و پس از درمان ممکن است باز هم عود کند. اگر عود کرد سرخورده نشو و نگذار او هم سرخورده شود. بلکه آن را به تجربه ای تبدیل کن: ببین چه شرایطی یا کدام عوامل باعث عود ایشان شده بود و بعد از درمان دوباره سعی کن ایشان را از آن شرایط و عوامل هرچه دورتر کنی.

jahanshahi
مدير تالار
مدير تالار

مدير داخلی

تاريخ عضويت: پنج شنبه, 23, مرداد, 1382
تاريخ ارسال سه شنبه, 10, خرداد, 1384 ساعت 16:23 |

دوستان عزيز، سلام،

اولا شرمنده که اينقدر غيبت داشتم.

فقط چند نکته به ذهنم رسيد که شايد جالب باشد:

اولا تضاد های ذهنی Ùˆ فکری در داخل همين چند جمله ناديای عزيز را  Ù…ÛŒ بينيد: بابام معتاده، با عصبانيت، Ø§Ù…ا مامانم دوستش داشته، با عشق، بابام با داداشم دعوا کرده،  مثل همه بابا های 43 ساله Ùˆ بچه های 20 ساله سن بلوغ، اما برخلاف بقيه خانواده ها، داداشم رفته خونه بابابزرگ تا .... مردک شيره ای!!!!ØŒ يعنی باباش يا همه هويتش

ØŒ حداقل اين موضوع بايد Ø¨Ù‡ اونهايي Ú©Ù‡ سال ها فقط عوارض اعتياد را گفتند Ùˆ مردم را از معتاد ترساندند تا کسی معتاد نشود نشان داد. ماحصل اين بد کردن اعتياد، بد شدن معتاد ها شد. مردم انقدر انتزاعی فکر نمی کنند Ú©Ù‡ Ø§Ø¹ØªÙŠØ§Ø¯ را از معتاد جدا کنند. پدر ناديا Ù‡Ù… مثل خيلی های ديگر مريض است. Ù…ادر ناديا هم مثل خيلی از زن های ديگر با کسی ازدواج کرده Ú©Ù‡ مريض بوده، چون دوستش داشته، Ùˆ مثل همه خونه های ديگر بچه های سنين بلوغ با والد همجنس خودشان مشکل دارند. بعيد نيست مادر ناديا هم وسواس داشته باشه، فرقشون چيه؟ اولی نمی تونه نکشه، دومی نمی تونه نشوره، حتی جای اسيب در مغز در اين دو بيماری نزديک به همه Ùˆ هم پوشانی زيادی داره، فقط Ø§Ø¹ØªÙŠØ§Ø¯ چون اخلاقی شده ØŒ مردک شيره ای، Ùˆ  مادر چون فقط وسواس داره، ÙŠÚ© اختلال روانشناسی قابل درمان با دارويي Ú©Ù‡ بايد ماه ها Ùˆ سال ها مصرف کنه، جالبه Ú©Ù‡ در اعتياد حتما بايد بعد از سم زدايي رواندرمانی کرد اما در وسواس خيلی ها درمان Ù†Ú¯Ù‡  دارنده دارويي دارند Ùˆ هيج اشکالی هم نداره،  هيچ بچه ای را Ù…ÛŒ شناسيد Ú©Ù‡ بره پيش خانواده پدريش Ú©Ù‡ چرا  اونها اجازه دادند  پدرشون با اين زن وسواسی ازدواج کنه؟ !!!!

فقط می خواهم به ناديا و همه کاهش تقاضا چی ها بگويم:

در درون هر معتاد ، انسانی است اسير اعتياد، بياييد کرامت انسانی او را پاس داريم

اين شعاريه  Ú©Ù‡ وقتی سال 78 در ÙŠÚ© موسسه پيشگيری از اعتياد کار Ù…ÛŒ کردم پيشنهاد شد Ùˆ شعار موسسه رسالت سبز بود( جنبش جوانان برای پيشگيری از اعتياد)

Ø¯ÙˆÙ…ا: امروز جلسه آموزش مشارکتی بودم، ÙŠÚ© جمله طرح شد Ú©Ù‡ : وقتی معتادی Ú†Ù†Ø¯ÙŠÙ† بار عود Ù…ÛŒ کنه تقصير خودشه، حتما دکتر رفيعی Ù…ÛŒ دانند اين شيوه آموزش چطور است، خلاصه حاضران بايد جواب دهند Ú©Ù‡ کدام هايشان اين جمله را درست Ù…ÛŒ داند ØŒ کدام غلط Ùˆ کدام نمی داند. نکته جالب اين بود Ú©Ù‡ اکثرا او را مقصر Ù…ÛŒ دانستند، من فقط پرسيدم چرا ما دکتر ها ÙŠØ§ علم پزشکی Ø±Ø§ مقصر نمی دانيد؟ چرا وقتی کسی فشار خون Ù…ÛŒ گيرد هميشه بايد Ù‚رص بخورد، هميشه Ù¾Ø±Ù‡ÙŠØ² را Ù…ÛŒ شکند Ùˆ نمک Ù…ÛŒ خورد اما هميشه حاج خانم محترمی است Ú©Ù‡ باز هوس کردند Ùˆ پرهيز را لطف فرمودند Ùˆ شکسته اند Ùˆ اما به معتاد Ú©Ù‡ رسيد .... سه تا کلونيدين، با رواندرمانی ÙŠÚ© ليسانس روانشناسی Ú©Ù‡ نظام روانشناسی مجوز روان درمانی به او نداده، ... چون معتاد خودش Ø§Ø±Ø§Ø¯Ù‡ ندارد  بيماريش عود کرده، غافل از اينکه Ù…Ú¯Ù‡  پيشگيری از عود تقويت همين اراده، يا حس خود ارزشمندی Ùˆ خود کارامدی Ùˆ ... نيست؟ اما .. ÙŠÚ© جمله جالب ديگر هم طرح شد:

کسی نبايد با معتاد ها ارتباط برقرار کند.

همه گفتند غلط است. چند نظر مطرح شد، جالب ترش اين بود که : شايد معتاده، باباشه، اخه دوستش داره، آخه بی بابا بودن آدم را نابود می کنه اما يک بابای مريض- بخوانيد مبتلا به ... -

آنقدر کلمات و احساسات ناديا جالب، عميق و حرفه ای بود که اول فکر کردم ناديا همان ميهمان عزيز ما است

nadiya
عضو تالار
عضو تالار

تاريخ ارسال شنبه, 14, خرداد, 1384 ساعت 22:57 |

ويرايش شده توسط: nadiya on شنبه, 21, خرداد, 1384 ساعت 22:54

محمد رضا
عضو فعال
عضو فعال

تاريخ عضويت: جمعه, 7, فروردين, 1383
تاريخ ارسال يک شنبه, 15, خرداد, 1384 ساعت 14:50 |

خلاصه مقاله:

ناديا خانم  برات آرزوي موفقيت مي كنم Ùˆ مطمئن هستم كه با اين اراده محكمي كه داري حتما موفق خواهي شد  . فقط به تواناييهات مطمئن Ø¨Ø§Ø´ Ùˆ احساس ضعف نكن .

موفق باشي.    

پروفسور
عضو فعال
عضو فعال

تاريخ عضويت: شنبه, 9, خرداد, 1383
تاريخ ارسال يک شنبه, 15, خرداد, 1384 ساعت 19:45 |

راستش من هم مثل دكتر جهانشاهي مشكوك شدم.به نظر سناريوي جالبي مي رسد، از آن فيلم هاي پر اشك چشم .مي شود فيلمش كرد فرستاد براي صدا وسيما يا جشنواره هاي فيلم ارشاد ....

ناديا جان فعلا وقتت!! را تلف نكن . به كنكور چيزي نمانده!! گفته اي ابوي 20 سال است كه معتاد است و شما درست يك ماه قبل از كنكور به فكر حل مشكل او افتاده اي !عجيب است نه؟

ظاهرا ناديا مي خواهدنظرات كارشناسان را در مورد ايجاد انگيزه ترك در معتادان و چگونگي ترغيب آنها به مراجعه به مراكز ترك اعتياد بداند .

nadiya
عضو تالار
عضو تالار

تاريخ ارسال دو شنبه, 16, خرداد, 1384 ساعت 16:38 |

خلاصه مقاله:

ويرايش شده توسط: nadiya on شنبه, 21, خرداد, 1384 ساعت 22:56

nadiya
عضو تالار
عضو تالار

تاريخ ارسال دو شنبه, 16, خرداد, 1384 ساعت 16:58 |

خلاصه مقاله:

ويرايش شده توسط: nadiya on شنبه, 21, خرداد, 1384 ساعت 22:57

پروفسور
عضو فعال
عضو فعال

تاريخ عضويت: شنبه, 9, خرداد, 1383
تاريخ ارسال دو شنبه, 16, خرداد, 1384 ساعت 23:38 |

چند نكته براي نادياخانم بهاري!

اول - رعايت ادب و احترام ديگران چه براي آدم 18 ساله و چه 100ساله لازم است.

دوم -  Ù…Ù† نه با شما آنقدر فاصله طبقاتي دارم نه اختلاف سني .تاريخ عضويت من دقيقا همان ماهي است كه تكنولوژي به خانه مان آمد.

سوم – خوشبختانه عينكي نيستم وحدت بينايي ام 10/10 است.به عينك آفتابي هم عادت ندارم!

چهارم - پروفسور (اسم كاربر) هم فقط يك شوخي بود Ùˆ براي فراموش نكردن كلمه عبورقبلي  كه بالتازار بود(پروفسور بالتازار، كارتون دوران كودكي ما).موقع ثبت نام، آهنگ اين كارتون در ذهنم بود.بعد كه ديدم موضوع جدي است ØŒ براي  مدير سايت، اي ميل فرستادم كه تغييرش دهم، نوشتند لايتغير است.

پنجم - Ú†Ù‡ سركارعليه ناديا باشيد، Ú†Ù‡ ميهمان Ùˆ Ú†Ù‡ هركس ديگر، از نوشته تان مي شود نتيجه گرفت كه بحث را مي توان پيرامون « ايجاد انگيزه ترك در معتادان Ùˆ چگونگي ترغيب  Ø¢Ù†Ø§Ù† براي مراجعه به مراكز ترك اعتياد»، در اين تالار  ادامه داد.

ششم-شما سوالي كرده بوديد اعضاء محترم تالار همان Ø§Ø¨ØªØ¯Ø§ راهنمايي تان كردند.ولي  از لحن سرزنش آميز Ùˆ خرده گيرتان پيداست كه هدفي غير از آنچه مطرح كرده ايد داريد

radfar
عضو فعال
عضو فعال

تاريخ عضويت: چهار شنبه, 23, مهر, 1382
تاريخ ارسال چهار شنبه, 18, خرداد, 1384 ساعت 17:13 |

مي شو يه ج.ر ديگه نگاه كرد و گفت خب فرضا اين ناديا نادياي واقعي نباشد ولي به هر حال هركدام از ماها صد ها و بعضي هم مثل صوفيوندي ده ها هزار ناديا و نيما ديده اند و مي شود براي همه انهايي نوشت كه به دنبال اميد در نااميدي مي گردند. علي ايحال براي ناديا و نادياهاي بعدي مي گويم گروههاي خودياري معتادين مثل معتادين گمنام مي تواند كمك موثري براي پدرش باشد

nadiya
عضو تالار
عضو تالار

تاريخ ارسال پنج شنبه, 19, خرداد, 1384 ساعت 10:21 |

ويرايش شده توسط: nadiya on شنبه, 21, خرداد, 1384 ساعت 22:58

Rafiey
عضو اصلی
عضو اصلی

تاريخ ارسال جمعه, 31, تير, 1384 ساعت 12:28 |

عجب! اقای دکتر رادفر! شما به خودیاری اعتقاد دارید؟ نمی دانستم. نظرتان راجع به تولد دوباره هم عوض شده؟ یا NA چون اسم و رسم خارجی دارد و از آن ور آب آمده قبولش دارید؟

اگر ميخواهيد پاسخ دهيد اول بايد از ورودی اعضا وارد شويد

ارسال پاسخارسال موضوع جديد
نسخه قابل پرينت نسخه قابل پرينت

انتخاب واحد ها