| نويسنده |
|
nadiya عضو تالار

تاريخ عضويت: دو شنبه, 19, ارديبهشت, 1384 _: __ ارسال ها: 3
|
| تاريخ ارسال دو شنبه, 19, ارديبهشت, 1384 ساعت 00:26 |
|
|
|
مشخصات نويسنده:ناديا بهاري
خلاصه مقاله:
سلام ، داشتم توي گوگل search مي‌كردم «اعتياد» كه سايت شما را پيدا كردم .
اسمم ناديا و 18 سالمه . بابام 20 سالـــــــــــــــــه كه معتـــاده 
مادرم مي‌ دونست اما دوستش داشت 
داداشم20 سالشه، ديروز با پدرم دعوا كرد Ùˆ ØØ§Ù„ا Ø±ÙØªÙ‡ خونه بابابزرگ تا بپرسه چرا دخترشان را به يك« شيــــره اي» داده‌اند .
بابام 43 سالشه و مي‌گه اگه ترك كنه مي ميره  
آيا واقعا اينطوريه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ويرايش شده توسط: nadiya on دو شنبه, 19, ارديبهشت, 1384 ساعت 22:22
__________________ ناديا بهاري
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
sina عضو ÙØ¹Ø§Ù„

تاريخ عضويت: دو شنبه, 20, مهر, 1383 _: __ ارسال ها: 89
|
| تاريخ ارسال دو شنبه, 19, ارديبهشت, 1384 ساعت 23:21 |
|
|
|
مشخصات نويسنده:ندارد
خلاصه مقاله:
نه الان درمان های خیلی مناسبی برای Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ÛŒ Ú©Ù‡ سن بالا دارند واعتیاد انان مزمن شده وجود دارد شما Ù…ÛŒ توانید با نزدیکترین اداره بهزیستی منطقه خود تماس Ú¯Ø±ÙØªÙ‡ واطلاعات خوبی برای درمان Ø¯Ø±ÛŒØ§ÙØª Ú©Ù†ÛŒ
در این سایت هم Ù…ÛŒ توانی سوالات خود را با ای میل یکی از متخصصین Ø¨ÙØ±Ø³ØªÛŒ تا مسائل شما Ù…ØØ±Ù…انه جواب داده شود
با شماره 148 هم می توانی تماس بگیری
مطمئن باش Ù…ÛŒ توانی با کسب اطلاعات Ù…Ùید به Ú©Ù…Ú© پدرت بروی وارامش خودت را هم بیشتر Ú©Ù†ÛŒ
__________________ NADER SOOFIVANDI
DRUG DEMAND REDUCTION EXPERT
PROJECT COMMISIONIST
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
radfar عضو ÙØ¹Ø§Ù„

تاريخ عضويت: چهار شنبه, 23, مهر, 1382 _: __ ارسال ها: 225
|
| تاريخ ارسال جمعه, 23, ارديبهشت, 1384 ساعت 23:46 |
|
|
|
خلاصه مقاله:
بعضي وقتها ادم Ø§ØØ³Ø§Ø³ بدي از خودش پيدا ميكند Ùˆ الان براي من از همان وقتها است.مي شود اطلاعات داشت وميشود اين اطلاعات را با ديگران به اشتراك گذاشت تا شايد ÙØ±Ø²Ù†Ø¯ÙŠØŒÙ…ادري، همسري Ùˆ يا پدري كه نگران است براي Ù„ØØ¸Ù‡ اي هرچند كوتاه اميد پيدا كند.واما خانم بهاري جواب صوÙيوندي كاملا كامل است Ù…Ø¶Ø§ÙØ§ به اينكه كمتر كسي از ترك مي ميرد به خصوص در اين سن
__________________ دكتر سيد رامين Ø±Ø§Ø¯ÙØ±
كارشناس پيشگيري از اعتياد
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
Rafiey عضو اصلی

تاريخ عضويت: پنج شنبه, 24, مهر, 1382 _: __ ارسال ها: 446
|
| تاريخ ارسال شنبه, 31, ارديبهشت, 1384 ساعت 01:57 |
|
|
|
سلام. بعد عمری Ú©Ù‡ نبودم، باز آمدم تا توجه دوستان را به منطق اعتیاد جلب کنم Ú©Ù‡ Ù…ÛŒ گوید اگر ترک کنم Ù…ÛŒ میرم. Ùˆ این Ú©Ù‡ Ú†Ù‡ طور بر نظام ضد اعتیاد هم خودش را تØÙ…یل کرده.
اما برای خود نادیا هم Ùکر Ù…ÛŒ کنم از همین ØØ§Ù„ا دشواری راه را باید روشن کرد تا با اولین عود سرخورده نشود. سرآغاز تسلیم همین سرخوردگی است Ùˆ چالب این Ú©Ù‡ این سرخوردگی خود Ù…ØØµÙˆÙ„ کمال طلبی Ùˆ تنزه طلبلی است. یعنی Ú©Ù‡ باز هم یک جور دیالکتیک ....
__________________ ØØ³Ù† رÙيعي
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
nadiya عضو تالار

|
| تاريخ ارسال دو شنبه, 9, خرداد, 1384 ساعت 23:38 |
|
|
|

ويرايش شده توسط: nadiya on شنبه, 21, خرداد, 1384 ساعت 22:55
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
sina عضو ÙØ¹Ø§Ù„

تاريخ عضويت: دو شنبه, 20, مهر, 1383 _: __ ارسال ها: 89
|
| تاريخ ارسال سه شنبه, 10, خرداد, 1384 ساعت 01:02 |
|
|
|
خلاصه مقاله:
Ø§ØªÙØ§Ù‚ا مسئله شما مهم است
وتمامی ØØ±Ù های Ú©Ù‡ توی این سایت زده Ù…ÛŒ شود برای این است Ú©Ù‡ به امثال تو یاری داده شود تو سوالات خودت را Ù…Ø·Ø±Ø Ú©Ù† ما به اندازه تجربیاتمان پاسخگو خواهیم بود وگاهی هم ØØ±Ù های شما به تجربیات ما Ú©Ù…Ú© Ù…ÛŒ کند
__________________ NADER SOOFIVANDI
DRUG DEMAND REDUCTION EXPERT
PROJECT COMMISIONIST
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
Rafiey عضو اصلی

|
| تاريخ ارسال سه شنبه, 10, خرداد, 1384 ساعت 05:17 |
|
|
|
خلاصه مقاله:
خانم بهاری عزیز
من ØØ±Ù زیادی نزده بودم. Ùقط Ú¯ÙØªÙ… بدان Ú©Ù‡ پدرت بیماری مزمنی دارد Ùˆ پس از درمان ممکن است باز هم عود کند. اگر عود کرد سرخورده نشو Ùˆ نگذار او هم سرخورده شود. بلکه آن را به تجربه ای تبدیل Ú©Ù†: ببین Ú†Ù‡ شرایطی یا کدام عوامل باعث عود ایشان شده بود Ùˆ بعد از درمان دوباره سعی Ú©Ù† ایشان را از آن شرایط Ùˆ عوامل هرچه دورتر Ú©Ù†ÛŒ.
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
jahanshahi مدير تالار

مدير داخلی
تاريخ عضويت: پنج شنبه, 23, مرداد, 1382 _: __ ارسال ها: 1032
|
| تاريخ ارسال سه شنبه, 10, خرداد, 1384 ساعت 16:23 |
|
|
|
دوستان عزيز، سلام،
اولا شرمنده که اينقدر غيبت داشتم.
Ùقط چند نکته به ذهنم رسيد Ú©Ù‡ شايد جالب باشد:
اولا تضاد های ذهنی Ùˆ Ùکری در داخل همين چند جمله ناديای عزيز را Ù…ÛŒ بينيد: بابام معتاده، با عصبانيت، اما مامانم دوستش داشته، با عشق، بابام با داداشم دعوا کرده، مثل همه بابا های 43 ساله Ùˆ بچه های 20 ساله سن بلوغ، اما برخلا٠بقيه خانواده ها، داداشم Ø±ÙØªÙ‡ خونه بابابزرگ تا .... مردک شيره ای!!!!ØŒ يعنی باباش يا همه هويتش
ØŒ ØØ¯Ø§Ù‚Ù„ اين موضوع بايد به اونهايي Ú©Ù‡ سال ها Ùقط عوارض اعتياد را Ú¯ÙØªÙ†Ø¯ Ùˆ مردم را از معتاد ترساندند تا کسی معتاد نشود نشان داد. Ù…Ø§ØØµÙ„ اين بد کردن اعتياد، بد شدن معتاد ها شد. مردم انقدر انتزاعی Ùکر نمی کنند Ú©Ù‡ اعتياد را از معتاد جدا کنند. پدر ناديا هم مثل خيلی های ديگر مريض است. مادر ناديا هم مثل خيلی از زن های ديگر با کسی ازدواج کرده Ú©Ù‡ مريض بوده، چون دوستش داشته، Ùˆ مثل همه خونه های ديگر بچه های سنين بلوغ با والد همجنس خودشان مشکل دارند. بعيد نيست مادر ناديا هم وسواس داشته باشه، ÙØ±Ù‚شون چيه؟ اولی نمی تونه نکشه، دومی نمی تونه نشوره، ØØªÛŒ جای اسيب در مغز در اين دو بيماری نزديک به همه Ùˆ هم پوشانی زيادی داره، Ùقط اعتياد چون اخلاقی شده ØŒ مردک شيره ای، Ùˆ مادر چون Ùقط وسواس داره، ÙŠÚ© اختلال روانشناسی قابل درمان با دارويي Ú©Ù‡ بايد ماه ها Ùˆ سال ها مصر٠کنه، جالبه Ú©Ù‡ در اعتياد ØØªÙ…ا بايد بعد از سم زدايي رواندرمانی کرد اما در وسواس خيلی ها درمان Ù†Ú¯Ù‡ دارنده دارويي دارند Ùˆ هيج اشکالی هم نداره، هيچ بچه ای را Ù…ÛŒ شناسيد Ú©Ù‡ بره پيش خانواده پدريش Ú©Ù‡ چرا اونها اجازه دادند پدرشون با اين زن وسواسی ازدواج کنه؟ !!!!
Ùقط Ù…ÛŒ خواهم به ناديا Ùˆ همه کاهش تقاضا Ú†ÛŒ ها بگويم:
در درون هر معتاد ، انسانی است اسير اعتياد، بياييد کرامت انسانی او را پاس داريم
اين شعاريه که وقتی سال 78 در يک موسسه پيشگيری از اعتياد کار می کردم پيشنهاد شد و شعار موسسه رسالت سبز بود( جنبش جوانان برای پيشگيری از اعتياد)
دوما: امروز جلسه آموزش مشارکتی بودم، ÙŠÚ© جمله Ø·Ø±Ø Ø´Ø¯ Ú©Ù‡ : وقتی معتادی چندين بار عود Ù…ÛŒ کنه تقصير خودشه، ØØªÙ…ا دکتر رÙيعی Ù…ÛŒ دانند اين شيوه آموزش چطور است، خلاصه ØØ§Ø¶Ø±Ø§Ù† بايد جواب دهند Ú©Ù‡ کدام هايشان اين جمله را درست Ù…ÛŒ داند ØŒ کدام غلط Ùˆ کدام نمی داند. نکته جالب اين بود Ú©Ù‡ اکثرا او را مقصر Ù…ÛŒ دانستند، من Ùقط پرسيدم چرا ما دکتر ها يا علم پزشکی را مقصر نمی دانيد؟ چرا وقتی کسی ÙØ´Ø§Ø± خون Ù…ÛŒ گيرد هميشه بايد قرص بخورد، هميشه پرهيز را Ù…ÛŒ شکند Ùˆ نمک Ù…ÛŒ خورد اما هميشه ØØ§Ø¬ خانم Ù…ØØªØ±Ù…ÛŒ است Ú©Ù‡ باز هوس کردند Ùˆ پرهيز را Ù„Ø·Ù ÙØ±Ù…ودند Ùˆ شکسته اند Ùˆ اما به معتاد Ú©Ù‡ رسيد .... سه تا کلونيدين، با رواندرمانی ÙŠÚ© ليسانس روانشناسی Ú©Ù‡ نظام روانشناسی مجوز روان درمانی به او نداده، ... چون معتاد خودش اراده ندارد بيماريش عود کرده، غاÙÙ„ از اينکه Ù…Ú¯Ù‡ پيشگيری از عود تقويت همين اراده، يا ØØ³ خود ارزشمندی Ùˆ خود کارامدی Ùˆ ... نيست؟ اما .. ÙŠÚ© جمله جالب ديگر هم Ø·Ø±Ø Ø´Ø¯:
کسی نبايد با معتاد ها ارتباط برقرار کند.
همه Ú¯ÙØªÙ†Ø¯ غلط است. چند نظر Ù…Ø·Ø±Ø Ø´Ø¯ØŒ جالب ترش اين بود Ú©Ù‡ : شايد معتاده، باباشه، اخه دوستش داره، آخه بی بابا بودن آدم را نابود Ù…ÛŒ کنه اما ÙŠÚ© بابای مريض- بخوانيد مبتلا به ... -
آنقدر کلمات Ùˆ Ø§ØØ³Ø§Ø³Ø§Øª ناديا جالب، عميق Ùˆ ØØ±ÙÙ‡ ای بود Ú©Ù‡ اول Ùکر کردم ناديا همان ميهمان عزيز ما است
__________________ دكتر سعيد جهانشاهي
پزشك عمومي،كارشناس ارشد روانشناسي باليني
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
nadiya عضو تالار

|
| تاريخ ارسال شنبه, 14, خرداد, 1384 ساعت 22:57 |
|
|
|

ويرايش شده توسط: nadiya on شنبه, 21, خرداد, 1384 ساعت 22:54
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
Ù…ØÙ…د رضا عضو ÙØ¹Ø§Ù„

تاريخ عضويت: جمعه, 7, فروردين, 1383 _: __ ارسال ها: 86
|
| تاريخ ارسال يک شنبه, 15, خرداد, 1384 ساعت 14:50 |
|
|
|
خلاصه مقاله:
|
ناديا خانم برات آرزوي موÙقيت مي كنم Ùˆ مطمئن هستم كه با اين اراده Ù…ØÙƒÙ…ÙŠ كه داري ØØªÙ…ا موÙÙ‚ خواهي شد . Ùقط به تواناييهات مطمئن باش Ùˆ Ø§ØØ³Ø§Ø³ ضع٠نكن .
موÙÙ‚ باشي. |
|
|
__________________ Ù…ØÙ…درضا رازي
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
Ù¾Ø±ÙˆÙØ³ÙˆØ± عضو ÙØ¹Ø§Ù„

تاريخ عضويت: شنبه, 9, خرداد, 1383 _: __ ارسال ها: 65
|
| تاريخ ارسال يک شنبه, 15, خرداد, 1384 ساعت 19:45 |
|
|
|
راستش من هم مثل دكتر جهانشاهي مشكوك شدم.به نظر سناريوي جالبي مي رسد، از آن Ùيلم هاي پر اشك چشم .مي شود Ùيلمش كرد ÙØ±Ø³ØªØ§Ø¯ براي صدا وسيما يا جشنواره هاي Ùيلم ارشاد ....
ناديا جان ÙØ¹Ù„ا وقتت!! را تل٠نكن . به كنكور چيزي نمانده!! Ú¯ÙØªÙ‡ اي ابوي 20 سال است كه معتاد است Ùˆ شما درست يك ماه قبل از كنكور به Ùكر ØÙ„ مشكل او Ø§ÙØªØ§Ø¯Ù‡ اي !عجيب است نه؟
ظاهرا ناديا مي خواهدنظرات كارشناسان را در مورد ايجاد انگيزه ترك در معتادان و چگونگي ترغيب آنها به مراجعه به مراكز ترك اعتياد بداند .
__________________ دكترسيمين كاظمي
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
nadiya عضو تالار

|
| تاريخ ارسال دو شنبه, 16, خرداد, 1384 ساعت 16:38 |
|
|
|
خلاصه مقاله:

ويرايش شده توسط: nadiya on شنبه, 21, خرداد, 1384 ساعت 22:56
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
nadiya عضو تالار

|
| تاريخ ارسال دو شنبه, 16, خرداد, 1384 ساعت 16:58 |
|
|
|
خلاصه مقاله:

ويرايش شده توسط: nadiya on شنبه, 21, خرداد, 1384 ساعت 22:57
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
Ù¾Ø±ÙˆÙØ³ÙˆØ± عضو ÙØ¹Ø§Ù„

تاريخ عضويت: شنبه, 9, خرداد, 1383 _: __ ارسال ها: 65
|
| تاريخ ارسال دو شنبه, 16, خرداد, 1384 ساعت 23:38 |
|
|
|
چند نكته براي نادياخانم بهاري!
اول - رعايت ادب Ùˆ Ø§ØØªØ±Ø§Ù… ديگران Ú†Ù‡ براي آدم 18 ساله Ùˆ Ú†Ù‡ 100ساله لازم است.
دوم - من نه با شما آنقدر ÙØ§ØµÙ„Ù‡ طبقاتي دارم نه اختلا٠سني .تاريخ عضويت من دقيقا همان ماهي است كه تكنولوژي به خانه مان آمد.
سوم – خوشبختانه عينكي نيستم ÙˆØØ¯Øª بينايي ام 10/10 است.به عينك Ø¢ÙØªØ§Ø¨ÙŠ Ù‡Ù… عادت ندارم!
چهارم - Ù¾Ø±ÙˆÙØ³ÙˆØ± (اسم كاربر) هم Ùقط يك شوخي بود Ùˆ براي ÙØ±Ø§Ù…وش نكردن كلمه عبورقبلي كه بالتازار بود(Ù¾Ø±ÙˆÙØ³ÙˆØ± بالتازار، كارتون دوران كودكي ما).موقع ثبت نام، آهنگ اين كارتون در ذهنم بود.بعد كه ديدم موضوع جدي است ØŒ براي مدير سايت، اي ميل ÙØ±Ø³ØªØ§Ø¯Ù… كه تغييرش دهم، نوشتند لايتغير است.
پنجم - Ú†Ù‡ سركارعليه ناديا باشيد، Ú†Ù‡ ميهمان Ùˆ Ú†Ù‡ هركس ديگر، از نوشته تان مي شود نتيجه Ú¯Ø±ÙØª كه Ø¨ØØ« را مي توان پيرامون « ايجاد انگيزه ترك در معتادان Ùˆ چگونگي ترغيب آنان براي مراجعه به مراكز ترك اعتياد»، در اين تالار ادامه داد.
ششم-شما سوالي كرده بوديد اعضاء Ù…ØØªØ±Ù… تالار همان ابتدا راهنمايي تان كردند.ولي از Ù„ØÙ† سرزنش آميز Ùˆ خرده گيرتان پيداست كه هدÙÙŠ غير از آنچه Ù…Ø·Ø±Ø ÙƒØ±Ø¯Ù‡ ايد داريد
__________________ دكترسيمين كاظمي
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
radfar عضو ÙØ¹Ø§Ù„

تاريخ عضويت: چهار شنبه, 23, مهر, 1382 _: __ ارسال ها: 225
|
| تاريخ ارسال چهار شنبه, 18, خرداد, 1384 ساعت 17:13 |
|
|
|
مي شو يه ج.ر ديگه نگاه كرد Ùˆ Ú¯ÙØª خب ÙØ±Ø¶Ø§ اين ناديا نادياي واقعي نباشد ولي به هر ØØ§Ù„ هركدام از ماها صد ها Ùˆ بعضي هم مثل صوÙيوندي ده ها هزار ناديا Ùˆ نيما ديده اند Ùˆ مي شود براي همه انهايي نوشت كه به دنبال اميد در نااميدي مي گردند. علي Ø§ÙŠØØ§Ù„ براي ناديا Ùˆ نادياهاي بعدي مي گويم گروههاي خودياري معتادين مثل معتادين گمنام مي تواند كمك موثري براي پدرش باشد
__________________ دكتر سيد رامين Ø±Ø§Ø¯ÙØ±
كارشناس پيشگيري از اعتياد
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
nadiya عضو تالار

|
| تاريخ ارسال پنج شنبه, 19, خرداد, 1384 ساعت 10:21 |
|
|
|
ويرايش شده توسط: nadiya on شنبه, 21, خرداد, 1384 ساعت 22:58
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
Rafiey عضو اصلی

|
| تاريخ ارسال جمعه, 31, تير, 1384 ساعت 12:28 |
|
|
|
عجب! اقای دکتر Ø±Ø§Ø¯ÙØ±! شما به خودیاری اعتقاد دارید؟ نمی دانستم. نظرتان راجع به تولد دوباره هم عوض شده؟ یا NA چون اسم Ùˆ رسم خارجی دارد Ùˆ از آن ور آب آمده قبولش دارید؟
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
|
|