| نويسنده |
|
Ù¾Ø±ÙˆÙØ³ÙˆØ± عضو ÙØ¹Ø§Ù„

تاريخ عضويت: شنبه, 9, خرداد, 1383 _: __ ارسال ها: 65
|
| تاريخ ارسال چهار شنبه, 30, شهريور, 1384 ساعت 21:44 |
|
|
|
چشم همه ما روشن!
مرگ Ùˆ مير معتادان نسبت به سال گذشته 100 درصد Ø§ÙØ²Ø§ÙŠØ´ ÙŠØ§ÙØªÙ‡ است
تهران- خبرگزاري كار ايران
مدير كل مركز مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي، با اشاره به رشد صددرصدي مرگ Ùˆ مير معتادان در سال جاري، Ú¯ÙØª: در 5 ماهه اول سال جاري در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته بر اساس آمار پزشكي Ùˆ قانوني بيش از 5 هزار Ùˆ 200 Ù†ÙØ± از معتادان بر اثر سوء مصر٠مواد مخدر جان خود را از دست دادند...
چه بايد كرد؟
__________________ دكترسيمين كاظمي
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
jahanshahi مدير تالار

مدير داخلی
تاريخ عضويت: پنج شنبه, 23, مرداد, 1382 _: __ ارسال ها: 1032
|
| تاريخ ارسال چهار شنبه, 30, شهريور, 1384 ساعت 22:30 |
|
|
|
واقعا خبر نگران کننده ای است ،
چه بايد کرد؟
1- بايد برنامه های کاهش آسيب را با رويکرد اجتماع Ù…ØÙˆØ± جدی پيگيری کرد.
2-بايد درمان نگهدارنده با متادون را گسترش بيشتری داد.
3- شايد!! سم زدايي های وسيع بدنبال گسترش کلينيک های ÙØ±ÙˆØ´ متاودن در کشور نقش موثری داشته باشد. چون سم زدايي به تنهايي منتهی به کاهش ميل به مصر٠نمی شود Ùˆ موقع عود، در اکثر مواقع ÙØ±Ø¯ به طور عادت از مقدار مشابه قبل از سم زدايي شروع Ù…ÛŒ کند Ú©Ù‡ متنهی به مرگ او Ù…ÛŒ شود. . نتيجه: کاهش مراکز ترک اعتيادی Ú©Ù‡ ØµØ±ÙØ§ سم زدايي Ù…ÛŒ کنند. Ùˆ تقويت درمان نگهدارنده با متادون
4- مسموميت با مرÙين ناشی از مصر٠همزمان متاودن Ùˆ مواد مخدر Ú†Ù‡ در سم زدايي ها Ùˆ Ú†Ù‡ در درمان نگهدارنده با متادون هم Ù…ÛŒ تواند موثر باشد اما بعيد است نقش مهمی داشته باشد Ùˆ خوشبختانه بيش از مورد قبل قابل پيشگيری Ùˆ کنترل است. ØŒ نتيجه: Ø§ÙØ²Ø§ÙŠØ´ اموزش پرسنل کلينيک ها
و اگر اين روند ادامه داشته باشد،
من هم Ø·Ø±ÙØ¯Ø§Ø± آنهايي Ù…ÛŒ شوم Ú©Ù‡ Ù…ÛŒ گويند بساط اين پيشگيری Ú†ÛŒ های وقت تل٠کن را بايد جمع کرد Ùˆ همه توان را بايد برای جلوگيری از Ø§ÙØ²Ø§ÙŠØ´ مرگ Ùˆ مير معتادان گذاشت چون هزينه درمان کمتر از پيشگيری است. چون با ÙŠÚ© درمان مشخص Ù…ÛŒ شه Ùهميد بيت المال Ú†Ù‡ Ù…ÛŒ شود اما در برنامه های پيشگيرانه هنوز Ù†Ùهميدند Ú©Ù‡ اجتماع Ù…ØÙˆØ± درسته يا اشتباه Ù…ØÙˆØ±ØŒ اگاه سازی يا مقتدر سازی Ùˆ ...Ùˆ بودجه پيشگيری هم Ú©Ù‡ Ú©Ù… نيست. وقتی Ùهميدند Ùˆ خودشان با هم تواÙÙ‚ کردند، بودجه پيشگيری قبول اما تا ان:
هزينه درمان 100 هزار معتاد هروينی با نتيجه آزمونپذير و مشخص به هزينه پيشگيری در بعد کلان اجتماعی-60 ميليونی- با رويکرد های آزمون نشده و نامشخص برتری دارد.
__________________ دكتر سعيد جهانشاهي
پزشك عمومي،كارشناس ارشد روانشناسي باليني
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
Rafiey عضو اصلی

تاريخ عضويت: پنج شنبه, 24, مهر, 1382 _: __ ارسال ها: 446
|
| تاريخ ارسال چهار شنبه, 30, شهريور, 1384 ساعت 23:10 |
|
|
|
این نتیجه گیری ات خیلی عجیب است. چرا نتیجه Ù†Ú¯Ø±ÙØªÛŒ Ú©Ù‡ همه ÛŒ این برنامه ها Ùˆ ÙØ¹Ø§Ù„یتهای زیانکاهی در سال گذشته هیچ خاصیتی نداشته Ùˆ همه ÛŒ پولی Ú©Ù‡ با هد٠کاهش مرگ Ùˆ میر معتادان تزریقی صر٠آنها شد، توی جوب ریخته شد؟ (قابل توجه همه ÛŒ Ø§ÙØ±Ø§Ø¯ نگران از پر شدن جوبهای مملکت از پول). باز هم بر Ù…ÛŒ گردم به ØØ±Ù قبلی Ú©Ù‡ از یک مدرک ÙˆØ§ØØ¯ Ú†Ù‡ ØªÙØ³ÛŒØ±Ù‡Ø§ÛŒ مختلÙÛŒ Ù…ÛŒ شود کرد؟ Ùˆ یاد ØØ±Ù ÙÙˆÚ©Ùˆ Ù…ÛŒ Ø§ÙØªÙ… در مورد رابطه دانش با خیلی چیزهای دیگر Ú©Ù‡ یکی اش را قبلا اشاره کرده بودم: Ú¯ÙØªÙ…ان مسلط. Ú©Ù‡ باعث Ù…ÛŒ شود ØØªØ§ دکتر جهانشاهی هم با یک کیش از آن طر٠غش کند.
البته من این طور نتیجه نمی گیرم. من Ùکر Ù…ÛŒ کنم Ú©Ù‡ اولا باید ببینیم نسبت مرگ-Ùˆ-میر (نه رقم خام آن) آنهم در گروهی از معتادان تزریقی Ú©Ù‡ از خدمات زیانکاهی Ø§Ø³ØªÙØ§Ø¯Ù‡ کرده اند، Ú†Ù‡ تغییری کرده Ùˆ ثانیا اگر دیدیم Ú©Ù… نشده، باید روشهای مان را بررسی Ùˆ Ø§ØµÙ„Ø§Ø Ú©Ù†ÛŒÙ….
__________________ ØØ³Ù† رÙيعي
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
Rafiey عضو اصلی

|
| تاريخ ارسال چهار شنبه, 30, شهريور, 1384 ساعت 23:20 |
|
|
|
منظورم این است Ú©Ù‡ تغییرات هرم جمعیت را همیشه از یاد Ù…ÛŒ بریم. تازه ØµØØª آمارها هم مهم است؛ آمارهایی Ú©Ù‡ مهمترین کارکرد شان بزرگ جلوه دادن مشکلات برای Ø¯Ø±ÛŒØ§ÙØª بودجه ÛŒ بیشتر است.
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
Rafiey عضو اصلی

|
| تاريخ ارسال چهار شنبه, 30, شهريور, 1384 ساعت 23:26 |
|
|
|
تازه یادم است پارسال یا پیرارسال دبیر Ú©Ù„ س Ù… Ù… Ù… Ø·ÛŒ نامه ای رسمی رقم چهارهزار Ùˆ خرده ای Ù†ÙØ± را برای مرگ-ومیر معتادان در آن سال اعلام کرده بود. صد% رشد از کجا آمده؟!
|
| ابتداي صفحه |
|
| |

|
| تاريخ ارسال پنج شنبه, 31, شهريور, 1384 ساعت 17:10 |
|
|
|
البته اين خبر ادامه اي هم دارد كه در آن سردار ابويي به ذكر علل مرگ ومير معتادان پرداخته است :
به گزارش خبرنگار ايلنا، سردار مهدي ابويي، مديركل مركز مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي، در جمع خبرنگاران، Ú¯ÙØª: عامل اصلي مرگ معتادان آن است كه شبكه‌â€Ù‡Ø§ÙŠ ØªÙˆØ²ÙŠØ¹ قاچاق به دليل كنترل‌â€Ù‡Ø§ÙŠ Ø´Ø¯ÙŠØ¯ اعمال شده، دچار ضرر Ø´Ø¯Ù‡â€Œâ€Ø§Ù†Ø¯ Ùˆ براي جبران اين خسارت مالي Ùˆ پاسخگويي به تقاضاي بازار اقدام به توزيع مواد مخدر ناخالص مي‌â€ÙƒÙ†Ù†Ø¯. وي Ø§ÙØ²ÙˆØ¯: به دليل قيمت بالاي مواد مخدر در كشور بسياري از معتادان، توانايي خريد مواد مخدر را ندارند Ùˆ اين دو عامل موجب Ø§ÙØ²Ø§ÙŠØ´ قابل توجهي در مرگ‌â€ÙˆÙ…ير معتادان شده است.
نتيجه گيري :
- به نظر مي رسد هد٠از انتشار اين خبر، تلاش براي اثبات عملكرد موÙق؟ نيروي انتظامي است .
- از نظر سردار جان آن 5200 Ù†ÙØ± نه تنها اهميتي ندارد بلكه كسي هم در قبال آن مسووليتي ندارد.(چشم شان كور! دندشان نرم ! مي خواستند جنس بد نخرند! )
- اگر Ú†Ù‡ در ورود مواد به كشور كاهشي ØØ§ØµÙ„ شده اما ÙØ±ÙˆØ´Ù†Ø¯Ú¯Ø§Ù† مواد در زمينه توزيع موÙÙ‚ عمل كرده اند.
بعد هم يك ØªÙˆØ¶ÙŠØ Ùˆ يك سوال از جناب آقاي دكتر رÙيعي
ØªÙˆØ¶ÙŠØ : ظاهرا رقم 5200Ù†ÙØ± مربوط به پنج ماه اول سال است.Ùˆ آن چهار هزار Ùˆ خرده اي مربوط به كل سال (پارسال يا پيرارسال) است .
سوال : آيا اگر قرار باشد در اين زمينه اقدام پيشگيرانه اي صورت گيرد ØŒ اين رقم چهارهزار باشد يا پنج هزار ØŒ خيلي تعيين كننده است؟ آيا اگر ÙØ±Ø¶Ø§ ميزان مرگ ومير روي همان عدد 4000Ù†ÙØ± ثابت بماند تكان دهنده Ùˆ ÙØ¬ÙŠØ¹ Ùˆ در خور تامل نيست؟
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
Rafiey عضو اصلی

|
| تاريخ ارسال جمعه, 1, مهر, 1384 ساعت 00:13 |
|
|
|
ای بابا ... البته Ú©Ù‡ ÙØ¬ÛŒØ¹ است. یک Ù†ÙØ± هم ÙØ¬ÛŒØ¹ است. باز مثل این Ú©Ù‡ همان Ø³ÙˆØ¡ØªÙØ§Ù‡Ù…Ù‡ پیش آمد ها. مگر ما Ú¯ÙØªÛŒÙ… ÙØ¬ÛŒØ¹ نیست؟ من Ùقط Ú¯ÙØªÙ… ..... همانهایی Ú©Ù‡ Ú¯ÙØªÙ…. والله بالله دیگر خسته شدم بس Ú©Ù‡ Ú¯ÙØªÙ… منظورم این نبود، این بود. Ù„Ø·ÙØ§ خودتان یک بار دیگر آن ÙØ±Ù…ایشهای گهربار را بخوانید، ببینید اصلا ما ØØ±ÙÛŒ از ÙØ§Ø¬Ø¹Ù‡ زده بودیم؟ Ú©Ù‡ این طور شمشیر از رو Ù…ÛŒ بندید برای ما.
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
Rafiey عضو اصلی

|
| تاريخ ارسال جمعه, 1, مهر, 1384 ساعت 00:28 |
|
|
|
ØØ±Ù تان قبول! ظاهرا مرگ-Ùˆ-میر معتادان دو برابر شده. ØØ§Ù„ا ببینیم چرا؟
1. خدمات زیانکاهی ما Ù…Ùید نبوده. یعنی مرگ-ومیر کسانی Ú©Ù‡ این خدمات را Ú¯Ø±ÙØªÙ‡ اند با بقیه ØªÙØ§ÙˆØª معناداری نداشته.
2. خدمات ما در گیرندگان آنها Ù…Ùید بوده Ùˆ مرگ-Ùˆ-میر آنها را Ú©Ù… کرده، ولی پوشش خدمات ما کاÙÛŒ نبوده.
3. خدمات ما هم Ù…Ùید Ùˆ هم کاÙÛŒ بوده Ùˆ علت این دو برابر شدن، ØµØ±ÙØ§ Ø§ÙØ²Ø§ÛŒØ´ رقم خام معتادان نسبت به سال قبل یا بهبود روشهای ثبت مرگ-Ùˆ-میر معتادان بوده.
بی ØØ±Ù پیش (=Ø³ÙˆØ¡ØªÙØ§Ù‡Ù…) دیگر Ú†Ù‡ ÙØ±Ø¶ÛŒÙ‡ هایی به ذهن تان Ù…ÛŒ رسد؟
|
| ابتداي صفحه |
|
| |

|
| تاريخ ارسال جمعه, 1, مهر, 1384 ساعت 10:31 |
|
|
|
جناب آقاي دكتر رÙيعي
-برداشت من از كامنت هاي قبلي شما اين بود كه ØµØØª وسقم آمار Ùˆ بالا Ùˆ پايين بودن ارقام Ùˆ هد٠از انتشار آمار اهميت Ùˆ نقش تعيين كننده اي در اتخاذ تدابير لازم دارد Ùˆ قابل قبول نبود چون ØµØØ¨Øª از مرگ انسانها است آن هم مرگهاي قابل پيشگيري .
-من مدتي است Ù…Ø¨Ø§ØØ«Ø§Øª اين سايت را نخوانده ام Ùˆ head trauma ÙŠ ناشي از شكستن كاسه كوزه هاي Ø¨ØØ« هاي قبلي براي من Ù…Ù†ØµÙØ§Ù†Ù‡ نيست.
- صورت چهارم ÙØ±Ø¶ÙŠØ§Øª شما اين است كه خدمات زيانكاهي نه كاÙÙŠ بوده اند Ùˆ نه Ù…Ùيد. Ùˆ البته Ø·Ø±Ø Ø§ÙŠÙ† ÙØ±Ø¶ به معناي بستن شمشير از رو نيست.
- در كنار اين ها اين ÙØ±Ø¶ هم مي تواند Ù…Ø·Ø±Ø Ø´ÙˆØ¯ كه سرعت تغيير روش مصر٠مواد به روش هاي مرگ آور (تزريق) در ØØ§Ù„ Ø§ÙØ²Ø§ÙŠØ´ است.
- سوء مصر٠كنندگان مواد از آسيب پذيرترين بيماران هستند كه Ø§ØØªÙ…الا از ØÙ…ايت اجتماعي Ùˆ خانوادگي كمتري برخوردارند Ùˆ كمتر از ديگران به امكانات درماني دسترسي دارند .ØØªÙŠ Ø¯Ø± مواردي كه مشكل اورژانسي (اور دوز مصر٠مواد ) دارند ØŒ مراكز درماني با اتخاذ يك رويه تبعيض آميز ØªØ±Ø¬ÙŠØ Ù…ÙŠ دهند خدمات خود را به بيماران غيرمعتاد ارايه دهند ( كه از اين طريق به كاهش تعداد معتادان هم كمك مي كنند! )
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
jahanshahi مدير تالار

مدير داخلی
|
| تاريخ ارسال جمعه, 1, مهر, 1384 ساعت 18:19 |
|
|
|
جناب اقای دکتر رÙيعی عزيز،
با شما مواÙقم Ùˆ اميدوارم من واقعا Ø·Ø±ÙØ¯Ø§Ø± آنها يي Ú©Ù‡ Ù…ÛŒ گويند بايد تکلي٠اين پيشگيری Ú†ÛŒ های بی مصر٠مثل خودم را يکسره کرد نشوم. اما من هم مواÙقم Ú©Ù‡ Ù…ÛŒ توان موضوع ضع٠کاهش اسيب را علت اصلی ماجرا دانست Ùˆ اين کاملا مواÙÙ‚ سياست های شما است Ùˆ Ø§ØªÙØ§Ù‚ا کلمه اجتماع Ù…ØÙˆØ± را اضاÙÙ‡ کردم Ú©Ù‡ بگويم در هر صورت Ù…ÛŒ شود اين ÙØ§Ø¬Ø¹Ù‡ را به ØØ³Ø§Ø¨ وزارت بهداشتی ها گذاشت Ùˆ تغيير يا Ø§ØµÙ„Ø§Ø Ø¨Ø±Ù†Ø§Ù…Ù‡ های کاهش اسيب به سمت مشارکت مردمی Ùˆ اجتماع Ù…ØÙˆØ± Ùˆ ...يعنی به جای توزيع سرنگ، درگير کردن رهبران Ù…ØÙ„ÛŒ Ùˆ ... تا بهترين شيوه کاهش مرگ Ùˆ مير Ùˆ کاهش اسيب های ناشیب از اعتياد را خودشان پيدا کنند Ùˆ ما Ùقط Ú©Ù…Ú© کنيم Ùˆ ... را تبليغ کرده باشم ØŒ موضوعی Ú©Ù‡ در همايش جمعيت Ø§ÙØªØ§Ø¨ Ùˆ Ø·Ø±Ø Ù…Ø´Ø§ÙˆØ±Ø§Ù† کاهش اسيب ØªÙˆØ¶ÙŠØ Ø¯Ø§Ø¯Ù… Ùˆ همانجا ÙØ±Ù…وديد مواÙقيد Ùˆ مدت ها است Ø§ØªÙØ§Ù‚ا پيگير اجرای ان هستيد. پس ما!!! کاملا همÙکر هستيم
باز هم به Ú†Ù‡ بايد کرد هايي Ú©Ù‡ پيشنهادی من بود توجه کنيد. Ùکر Ù…ÛŒ کنم با همه آنها مواÙقيد. ØØªÛŒ با موضوع نقش کلينيک های ÙØ±ÙˆØ´ متاودنی Ú©Ù‡ مجوز بهزيستی دارند چون ÙØ±Ù…وده ايد اگر درمان غير دارويي ندارند از ما نيستند!!!! Ùˆ عجيب نيست اگر خيلی از مراکز ما درمان غير دارويي نداشته Ùˆ يا درمان غير دارويي Ú©ÙŠÙيت دار نداشته باشند. Ùˆ آنچه عملا انجام Ù…ÛŒ شود Ùقط ÙØ±ÙˆØ´ متادون باشد. اين هم ÙŠÚ© مشکل است Ùˆ مسبب برای Ø§ÙØ²Ø§ÙŠØ´ مرگ Ùˆ مير Ùˆ راه Ø±ÙØ¹ آن همين برنامه هايي است Ú©Ù‡ در جريان است.
با شما هم کاملا مواÙقم Ú©Ù‡ ÙŠÚ© جنگ رسانه ای درگير است Ùˆ آمار ها اغلب وسيله ای برای آن، برجسته کردن موضوع مرگ عزيزان معتاد هم همين تاثير ها را دارد اما در هر صورت تاثير دارد. من هم به اين موضوع اشاره کردم Ùˆ خواستم نشان دهم Ú©Ù‡ بقيه Ú©Ù‡ هيچ، من Ú©Ù‡ عقل Ú©Ù„ هستم، در برابر اين ÙØ´Ø§Ø± تبليغاتی به زانو در Ù…ÛŒ ايم. اما سوال اينجا است Ú©Ù‡ آيا ما، خوبان، برنامه تبليغاتی Ùˆ جنگ رسانه ای داريم. در همين سايت در Ø¨ØØ« سياست های مواد Ùˆ کشت خشخاش، در مورد سياست های مخرب ما Ø¨ØØ« شد Ùˆ من از بين Ù…ØµØ§ØØ¨Ù‡ های شما، Ú©Ù„ÛŒ نکته در اوردم Ú©Ù‡ Ø§ØªÙØ§Ù‚ا نشان Ù…ÛŒ دهد که، به نظر خودم، اين سياست ها راهگشا نيست اما نکته سنجی خانم دکتر کاظمی باعث شد ÙØ±ØµØª دوباره ای شود برای آنکه در سياست های رسانه ای مان هم تجديد نظر کنيم. البته اگر من درست بگويم.
در مورد اين Ú©Ù‡ نوشته ايد ØØ§Ù„ا ببينيم چرا Ùˆ سه راه ØÙ„ يا دليل اورده ايد با شما کاملا مواÙقم Ùˆ براين جالب بود. بخصوص عدم توجه به موضوع هرم جمعيتی
Ùقط نمی Ùهمم Ú©Ù‡ چطور شد Ú©Ù‡ من دچار سوء ØªÙØ§Ù‡Ù… نشدم Ùˆ علی رغم ميلم با شما مواÙقم؟!!!!!!!!!!؟؟؟ . Ù„Ø·ÙØ§ ÙŠÚ© مطلب ديگر بنويسيد، سعی Ù…ÛŒ Ù…ÛŒ کنم Ù…Ø®Ø§Ù„ÙØª کنم.
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
jahanshahi مدير تالار

مدير داخلی
|
| تاريخ ارسال جمعه, 1, مهر, 1384 ساعت 18:33 |
|
|
|
سرکار خانم دکتر کاظمی،
چون شرايط ايجاب Ù…ÛŒ کند Ùˆ Ù…ØªØ§Ø³ÙØ§Ù†Ù‡ مجبور شدم با دکتر رÙيعی مواÙÙ‚ باشم، Ù…ØªØ§Ø³ÙØ§Ù†Ù‡ با شما مواÙÙ‚ نيستم.
به نظر من از سخنان سردار ابويي اين استنتاجات نمی شود. يعنی سردار به نوعی ÙØ±Ù…وده اند Ú©Ù‡ :
عملکرد نيروی انتظامی خوب بوده اما Ù…ØªØ§Ø³ÙØ§Ù†Ù‡ خوب بوده چون با عملکرد مطلوب شان آمار مرگ هموطنانشان ( اعم از نيرو های انظامی Ùˆ مردم Ùˆ معتادان) Ø§ÙØ²Ø§ÙŠØ´ ÙŠØ§ÙØªÙ‡ Ùˆ بودجه مملکت به برای نگهداری قاچاقچيان در زندان ها Ùˆ ... صر٠شده Ùˆ ... Ùˆ نتجه کارشان، در هر صورت مطلوب نبوده است. موضوع تازه ای هم نيست، اگر قرار است ورود مواد Ú©Ù… شود بايد برای مصر٠کنندگان ÙØ¹Ù„ÛŒ هم Ùکری کرد Ùˆ گرنه ÙØ±ÙˆØ´Ù†Ø¯Ù‡ گان مواد Ú©Ù‡ مصر٠کننده نيستند، دلال هستند، جنس Ú©Ù… باشد يا گران ÙØ±ÙˆØ´ÛŒ Ù…ÛŒ کنند يا Ú©Ù… ÙØ±ÙˆØ´ÛŒØŒ بيچاره مصر٠کننده ای به نام معتاد
امار سال قبل س Ù… Ù… Ù… هم در سال قبل نشان Ù…ÛŒ داد Ú©Ù‡ مرگ Ùˆ مير مواد در استان های شرقی Ú©Ù‡ ترياک خوب Ù…ÛŒ کشند از استان های غربی Ú©Ù‡ مواد گران تر است Ùˆ ناخالص تر کمتر است. از طرÙÛŒ جنگ Ùˆ .. هم باعث شده Ú©Ù‡ مردم استان های غربی Ù…ØØ±ÙˆÙ… تر باشند Ùˆ قدرت خريد کمتر داشته باشند Ùˆ لذا توزيع کنندگان مجبور باشند به جای گران ÙØ±ÙˆØ´ÛŒØŒ Ú©Ù… ÙØ±ÙˆØ´ÛŒ کنند Ùˆ ... اين نتيجه گيری سردار ابويي نشان Ù…ÛŒ دهد Ú©Ù‡ مقصر پيشگيری Ú†ÛŒ ها نيستند، کاهش اسيبی ها هم نيستند، درمانی ها هم نيستند، مقصر تند Ø±ÙØªÙ† Ùˆ خوب تر عمل کردن کاهش عرضه ای ها است Ú©Ù‡ توازن را بهم زده Ùˆ عوارض داده اما اگر بپذيريم Ú©Ù‡ برنامه کنترل اعتياد در ايران، توسعه ای Ùˆ برنامه ای است، انوقت قبول Ù…ÛŒ کنيم Ú©Ù‡ در اجرای هر برنامه ای، ناهماهنگی هست بخصوص Ú©Ù‡ در برخی جنبه ها ( مثل کاهش عرضه) کار ساده Ùˆ لذا Ù¾ÙŠØ´Ø±ÙØª خوب Ùˆ در برخی مثل پيشگيری ØŒ کار مشکل Ùˆ بغرنج Ùˆ نتيجه ديرهنگام است
نتيجه گيری: نيروی انتظامی هم مقصر نيست. مقصر پرتغال ÙØ±ÙˆØ´ است.
|
| ابتداي صفحه |
|
| |

|
| تاريخ ارسال يک شنبه, 3, مهر, 1384 ساعت 01:48 |
|
|
|
جناب آقاي دكتر جهانشاهي
با توجه به خط آخر آخرين خبري كه در تالار كشت خشخاش آمده است Ùˆ همين طور خبر بالا نتيجه مي گيريم كه اين اخبار بيشتر مصر٠خارجي دارند تا داخلي Ùˆ هد٠شل كردن در كيسه از طر٠يو ان .او دي سي Ùˆ اروپاييهاي كنس! است .البته يقين دارم كه شما با اين نتيجه گيري مواÙÙ‚ نيستيد.س
ويرايش شده توسط: Ù¾Ø±ÙˆÙØ³ÙˆØ± on يک شنبه, 3, مهر, 1384 ساعت 01:58
|
| ابتداي صفحه |
|
| |
jahanshahi مدير تالار

مدير داخلی
|
| تاريخ ارسال يک شنبه, 3, مهر, 1384 ساعت 16:39 |
|
|
|
ØØ§Ù„ا چرا خبر ها بايد مصر٠داشته باشند؟ سردار خبر داده تا بدانيم Ùˆ تØÙ„يل کنيم Ùˆ راه ØÙ„ بدهيم Ùˆ ... خارجی ها هم برای Ú©Ù…Ú© به ما پول نمی دهند. برای Ú©Ù…Ú© به خودشان است چون پول دادن عاقلانه تر از خون دادن است. اما در هر صورت دست شان درد نکند. Ùقط به نظرم Ù…ÛŒ شود نتيجه گيری کرد Ú©Ù‡ :
کار نيروی انتظامی خوب بوده، اما چون کار بقيه همراه آن پيش نيتامده، ØØ§Ù„ا به هر دليل، همين مشکل ساز شده، Ùˆ بايد چاره ای انديشيد وگرنه:
توجه صر٠به کاهش عرضه نتيجه اش کاهش اعتياد نيست، Ø§ÙØ²Ø§ÙŠØ´ مرگ عزيزان اين ملت است.
|
| ابتداي صفحه |
|
| |